Változó műanyag ablak árak

Változó műanyag ablak árakNyílászáró csere előtt vagyunk! A házunk nagyon régi, így az ablakok is már nagyon elhasználódtak. Még az a régi fa ablakunk van, dupla szárnyú, lépcsős kialakítású. Röviden hőszigetelés szempontjából a legrosszabb hatásfokú. Az első teendő amit ilyenkor csinál az ember, hogy szétnézz az Interneten, hogy ki milyen áron árulja! Sajnos a mi ablakaink nem szabvány méretek, hanem egyedi méretei vannak! Így csak olyan cégek jöhetnek szóba, akik egyedi méreteket is forgalmaznak!

A műanyag ablak mellett döntöttünk, hiszen utána olvastam, és ezeknek a legjobb a hőszigetelési faktora. Igaz veszélyekkel is jár, de alapos szellőztetésekkel ez megelőzhető! Változóak voltak a műanyag ablak árak, hiszen rengeteg cég van a piacon, akik szinte mindig kedvezményekkel, akciókkal árulják a műanyag nyílászárójukat. Így az áraik is elfogadhatóak voltak.

Nagyon sok árajánlatot kértem. Sokan úgy forgalmaznak, hogy ablakcserét is ajánlanak az eladás mellé! Ez kecsegtető volt számomra, hiszen így kapjuk meg azt a teljes garanciát, amit ígérnek! Nem mindegy volt az árajánlatkérésre adott válasz hangneme! Nagyon jó érzéssel töltött el, amikor az SZG ABLAK 2000 Bt. válaszolt a kérésemre. Közvetlen, de mégis udvarias és a legfontosabb, hogy teljes körű tájékoztatást adtak, hogy pontosabb árajánlatot tudjanak adni! Ők is ablakcserét szolgáltatnak, 10 év garanciával, 50%-os kedvezménnyel, és a legfontosabb maximum 2 hét alatti legyártással!

Megrendeltem tőlük a 8db műanyag ablakot egyedi méretekkel + 2 műanyag bejárati ajtót is! Szűk 2 hét alatt felhívtak, hogy jönnének beépíteni. Meg voltam lepődve. Egyeztettünk időpontot és kevesebb, mint 2 nap alatt el is készültek a rájuk szabott munkával! Csak ajánlani tudom őket, aki műanyag ablakot keres és be is szeretné építtetni!

Műanyag ablak beépítéssel

 
Név:*
E-mail cím:*
Telefonszám:*
Érkezés:*
Távozás : *
Szoba típus:*

Felnőttek száma:*
Gyerekek száma:*
Gyerekek életkora:*
  * Kötelező kitölteni!
 
2010 © Zsuzsa Apartman Tokaj. Minden jog fenntartva.
Design & powered by: Domoart - weboldal készítés